Testvérpár támadt biztonsági őrökre egy siófoki bárban – videó

Vágólapra másolva!
Siófok egyik szórakozóhelyén bulizott egy férfi és a testvére. Mindketten rátámadtak a biztonsági őrökre, amit akkor sem fejeztek be, amikor kivezették őket a bárból.
Vágólapra másolva!

Egy férfi és a testvére egy siófoki bárban szórakoztak a Petőfi sétányon tavaly júniusban. A nő olyan részeg volt, hogy a pulton kezdett táncolni, a férfi ekkor ki akart menni a mosdóba. 

Azonban annyit ivott, hogy a férfi helyett a női mosdóba próbált meg bemenni. Emiatt az egyik biztonsági őr rászólt. A férfi erre ingerült lett, és arcon ütötte az őrt. 

Mindezt látta egy másik vendég, aki erre meglökte a férfit. A biztonsági őrök végül a férfit és a vendéget is elkezdték kivezetni a bárból, mire a nő rátámadt a vendégre. 

A testvérek a bár előtt is agresszívak voltak, a férfi a vendéget, a nő az egyik őrt ütötte. A férfit végül az őrök közösen lefogták és a földre vitték, majd átadták a rendőröknek. 

Az ügyészség könnyű testi sértés és garázdaság miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket pénzbüntetésre. 

Az Origo korábban megírta, hogy korábban tömegverekedés volt egy siófoki szórakozóhelyen. Akkor 18 és 21 év közötti fiatalok verekedtek össze egymással. Az robbantotta ki a verekedést, hogy az egyik társaság két tagja tánc közben véletlenül könyökkel meglökte egy másik társaság több tagját, illetve a lábukra is ráléptek. A két társaság hosszú perceken keresztül verekedett, ütötték és rúgták egymást, többen megsérültek. Végül a biztonsági őrök állítottál le őket. 

2022 nyarán egy társaság összeveszett az egyik egyik siófoki szórakozóhely dolgozóival és összeverekedtek. Ezek után a társaság elment onnan, de a Petőfi sétányon dolgozó biztonsági őrök ezt megtudták, és megkeresték a társaságot. Amikor utolérték őket szidni és köpködni kezdték őket, majd a társaság egyik tagját ellökték és megütötték. Ezek után, a rendőrök megérkezése előtt elmenekültek. 

Egy 19 és egy 20 éves férfit egy átbulizott éjszaka után veszekedett össze Siófokon. A vita odáig fajult, hogy összeverekedtek a Petőfi sétányon. Egy másik esetben egy nő szórakozott Siófokon, amikor a szórakozóhelyen meglátta a volt férjét. Ideges lett, és rátámadt, előbb leöntötte, majd lefejelte.